Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Bereketli İlkokulu

Telefon : 905384732519
Belgegeçer : 4126115730
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://bereketliilkokul.meb.k12.tr
Adres : BEREKETLİ MAH. BEREKETLİ KÜME EVLERİ ERGANI BEREKETLI ILK VE ORTA OKULU BLOK NO 7 ERGANİ / DİYARBAKIR
VİZYON : VİZYON: Ne olmak istediğimizdir.. VİZYON: İdeallerimiz, hatta ulaşacağımızı asla düşünmediğimiz hayallerimizdir. VİZYON: Yönümüzü belirler, hedeflerimizden saptığımızda bize yol gösterir. İSTİYORUZ Kİ… Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. Okulumuzda her veli, öğrencilerine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Okulumuzda, hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesin ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın. Okulumuzda çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğrulanı yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.
MİSYON : MİSYON: "Biz neden varız?" sorusuna verilen cevaptır.. Biz bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.İNANIYORUZ Kİ…Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir. Öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır ve amaçlarına temel oluşturur.Biz birbirimizi öğrencilerin, velilerin ve toplumun sürekli gelişen beklentilerine ayak uyduracak şekilde geliştirmek için yüreklendiririz.Biz hepimiz öğrencilerimizin başarısını artırmak için karşılıklı olarak sorumluluk alır ve verimli bir şekilde çalışırız.Biz birbirimize ve kendimize güveniriz.
BAŞARILAR : 0

Öğretmen :9
Öğrenci :119
Derslik :5
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :162
Öğretim Şekli :
Saatler :
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil :
Isınma :
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : İle 55 km İlçeye 18 km Ulaşım : Servisle yapılmaktadır. Yerleşim Yeri Bilgisi : 81 haneli olan köyümüze 3 mezra bağlı bulunmaktadır. Köyümüz merkezi bir konuma sahip olup , gerek ulaşım gerekse diğer olanaklar bakımından avantajlıdır. Bakkalları , şebeke suyu bağlantıları mevcuttur.İlçeye olan uzaklığı , 18 km asfalttır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :